dissabte, 15 de gener del 2011

Ullals

El Macip treu llibre nou (i en van...). Ullals. Quin títol més contundent. No l'he llegit, és clar. No sé quan podré fer-ho. Aquest l'ha escrit a quatre mans. La cosa pinta bé, eh? De moment, la informació que tenim és aquesta: el Macip té (o tindrà) llibre nou al carrer ben aviat i la sinopsi que ha publicat via un apunt al seu blog ens remet a un territori de patamolls entre la realitat i la ficció carregadíssim de suspense. Us mantindré informats dels moviments. Us deixo en la companyia d'un dels autors del llibre:

Ensenyem els Ullals


La Galera anuncia oficialment avui les primeres novetats del 2011, entre elles la sortida d'Ullals el proper 15 de març. Què us sembla la coberta? Impactant, no? Per anar fent boca, aquí teniu els detalls, trets del catàleg de novetats de primavera.

Ullals
Salvador Macip / Sebastià Roig

Data de publicació: 15/03/2011
PVP: 16,95 euros
PÀGINES: 256
Idiomes: català i castellà

Premi Joaquim Ruyra de Narrativa Juvenil 2010

Ullals, un thriller inspirat en fets reals escrit a quatre mans, ple de fantasia i terror.

Salvador Macip i Sebastià Roig són els guanyadors del premi Joaquim Ruyra 2010 amb Ullals, un thriller trepidant, ple de fantasia i terror. L’any 2006, els diaris van publicar la notícia dels presumptes maltractaments patits per uns nois estrangers en un reformatori de característiques molt especials, situat en un terreny escabrós de l’Alt Empordà. L’entorn isolat, les condicions higièniques en què vivien i la disciplina emprada amb els alumnes suggerien una atmosfera digna d’un malson. Ullals es va inspirar en alguns d’aquests elements i els va utilitzar com a punt de partida per a construir una ficció impactant i addictiva. Un veritable page-turner que no es pot deixar fins la darrera pàgina. Una obra que va molt més enllà de la literatura juvenil i és equiparable al millor Stephen King; per tant, el seu públic potencial és universal.

SINOPSI: En Vicent és un adolescent de classe alta molt acostumat a fer el que vol. El seu pare sent que ha perdut el control sobre ell i pren una mesura radical: enviar-lo a uns campaments exclusius, famosos entre l’elit pel seu èxit en reeducació de joves conflictius.

En Vicent comprova ben aviat els seus mètodes quan el fan passar hores tancat en un tuguri on a penes hi cap i no pot ni moure’s. A poc a poc s’haurà d’anar adaptant a un món malsà de disciplina cruel i extrema. Però en Vicent veurà que tot això no és, ni de bon tros, el pitjor que li pot passar. Aviat tindrà notícia d’unes misterioses criatures, salvatges i assassines, que assetgen les instal·lacions. I, també, que els seus companys de campament són poc més que carn de canó.

2 comentaris:

Salvador Macip ha dit...

Moltes gràcies pel ressò, David, i per ajudar-me a espantar el personal ;-)

David Gálvez Casellas ha dit...

L'he refet una mica, SM. Ahir, amb les presses, no vaig estar gaire fi. A veure si ara t'agrada més la intro.

D.